Slot: "Situatie Ouwejan bijna moeilijkste voor speler"

31 januari 2020, 08:29

Arne Slot toont begrip voor de situatie Thomas Ouwejan. De linksback van AZ moet zich schikken in een reserverol, maar een transfer lijkt er niet van te komen. Zo ging er al een streep naar een overgang naar PSV. "Ik snap als geen ander dat dit bijna de moeilijkste situatie is waarin een speler kan belanden", aldus Slot.

Ouwejan is door Owen Wijndal uit de basis verdreven. "Als je twee jaar lang structureel heel goed presteert, is het een hard gelag als je in de voorbereiding geblesseerd raakt én je trainer verkiest om jouw concurrent te laten staan", zegt Slot in De Telegraaf. "Dit dient zich maar eens in de paar jaar aan, dus is er veel aandacht voor hem. Ik snap ook wel dat je niet altijd zit te wachten op aandacht van de trainer die jou niet opstelt. Ik zoek daarin een evenwicht, door hem niet de hele tijd lastig te vallen, maar hem wel de waardering te geven die hij verdient."

Afgelopen week zinspeelde Ouwejan nog op een transfer. Echter dreigt voor hem nog een half jaar op de bank. Slot verwacht namelijk geen wijzigingen meer in zijn selectie. "Ik heb geen aanleiding anders te vermoeden, hoe grillig en onvoorspelbaar de voetballerij ook moge zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen