Van Bronckhorst vast in China, Ajax-trainers kunnen niet terug

31 januari 2020, 07:39

Ook Giovanni van Bronckhorst zit vast in China. Dat is het gevolg van de uitbraak van het coronavirus. Datzeldfe is het geval voor onder meer Jean-Paul van Gastel en Arno Philips. Het drietal is sinds kort werkzaam bij het Chinese Guangzhou R&F. Ook is een trainingskamp naar Thailand afgeblazen

Voor zeven trainers van Ajax geldt dat zij niet terug kunnen naar China. Dat meldt De Telegraaf. Ajax heeft een samenwerkingsverband met Guangzhou en levert daarom zeven trainers aan de club. Echter waren zij in Nederland voor vakantie. Dat blijft voorlopig het geval.

Lees ook: start Chinees voetbalseizoen uitgesteld

"Ajax is uiteraard op de hoogte van het aangescherpte reisadvies van Buitenlandse Zaken", laat een woordvoerder weten aan de ochtendkrant. Bovendien is reizen naar China vrijwel onmogelijk, omdat KLM en andere luchtvaartmaatschappijen alle lijndiensten voorlopig schrappen. Ajax-directeuren Edwin van der Sar en Menno Geelen gaan eind maart naar China. Dit bezoek gaat vooralsnog door. De directie wacht af wat er de komende tijd gebeurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen