Gisteren gemist: Sierhuis op weg naar Frankrijk, Rodríguez PSV'er

31 januari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 30 januari.

'Alle seinen op groen: Sierhuis toch op weg naar Stade Reims'

Aan de transfersoap rond Kaj Sierhuis lijkt een einde te komen. Ajax en Stade Reims bereikten donderdag overstemming over een transfersom van vier miljoen euro, maar FC Groningen lag aanvankelijk dwars. Volgens De Telegraaf heeft technisch directeur Mark-Jan Fledderus nu alsnog ingestemd met een vertrek van de 21-jarige spits.

Witte rook: PSV heeft met Rodríguez gewenste linksback binnen

Het is in kannen en kruiken: PSV huurt Ricardo Rodríguez voor een half jaar van AC Milan. De Eindhovenaren melden donderdagavond dat de Zwitserse linksback zijn handtekening onder een contract heeft gezet dat hem tot het einde van het seizoen aan de club verbindt. PSV heeft geen optie tot koop bedongen.

Te Wierik wil naar Derby, FC Groningen wikt en weegt

Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van FC Groningen, bevestigt dat Derby County belangstelling heeft voor Mike te Wierik. De centrale verdediger ziet een overstap naar de club van trainer Phillip Cocu wel zitten, maar heeft daar wel de medewerking van zijn werkgever voor nodig. "We zijn nu afwegingen aan het maken", laat Fledderus weten aan RTV Noord.

ED: Cincinnati wil Locadia verleiden met een topsalaris

Een mooi avontuur lonkt voor Jürgen Locadia. De 26-jarige spits staat in de belangstelling van FC Cincinnati, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Amerikaanse club van technisch directeur Gerard Nijkamp en trainer Ron Jans wil de Nederlandse spits verleiden met een topsalaris.

Sevilla en De Jong blameren zich, Tete bekert verder met Lyon

Sevilla heeft zich woensdagavond geblameerd in de achtste finale van der Copa del Rey. Met Luuk de Jong in de basis verloor de Zuid-Spaanse club met 2-1 van Mirandés, een middenmoter in de Segunda División. Kenny Tete was met Olympique Lyon wel succesvol. In de Coupe de France wonnen Les Gones met 1-2 bij het OGC Nice van Kasper Dolberg.

De Jong helpt Barça met assist kater weg te spoelen

Zonder zich overmatig in te spannen heeft FC Barcelona zich ten koste van Leganés geplaatst voor de kwartfinale van de Copa del Rey. Mede door een assist van Frenkie de Jong won de Catalaanse club donderdagavond met 5-0 in Camp Nou. Zo spoelde Barça de kater weg die het afgelopen weekend opliep door de roemloze nederlaag tegen Valencia (2-0).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen