Te Wierik wil naar Derby, FC Groningen wikt en weegt

30 januari 2020, 23:05   Bijgewerkt: 30 januari 2020, 23:28

Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van FC Groningen, bevestigt dat Derby County belangstelling heeft voor Mike te Wierik. De centrale verdediger ziet een overstap naar de club van trainer Phillip Cocu wel zitten, maar heeft daar wel de medewerking van zijn werkgever voor nodig. "We zijn nu afwegingen aan het maken", laat Fledderus weten aan RTV Noord.

Het belooft een spannende Deadline Day te worden voor Groningen. Niet alleen voor Te Wierik, maar ook voor Kaj Sierhuis en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/362845/groningen-dreigt-memisevic-kwijt-te-raken-aan-chinese-club/,_blank,Samir Memisevic] is er belangstelling. Derby County heeft zich woensdag gemeld bij FC Groningen voor Te Wierik. "Voor ons is het een lastige puzzel, aangezien we ook weten dat er interesse is voor Samir Memisevic. Het wordt lastig om twee centrale verdedigers te laten gaan", aldus Fledderus.

Te Wierik beschikt bij FC Groningen over een aflopend contract. Om nog iets aan hem te verdienen, moet de verdediger donderdag worden verkocht. "Het is voor ons aan de ene kant ook een luxeprobleem dat er zoveel belangstelling voor onze spelers", stelt de technisch directeur, die aan de andere kant ook baalt. "Het is blijkbaar in om echt op het allerlaatste moment toe te slaan."

De verdediger zelf hoopt donderdag een transfer naar Derby County te maken. "Het is een supermooie club en competitie", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen