Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Te Wierik wil naar Derby, FC Groningen wikt en weegt

Te Wierik wil naar Derby, FC Groningen wikt en weegt

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 januari 2020 – Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van FC Groningen, bevestigt dat Derby County belangstelling heeft voor Mike te Wierik. De centrale verdediger ziet een overstap naar de club van trainer Phillip Cocu wel zitten, maar heeft daar wel de medewerking van zijn werkgever voor nodig. "We zijn nu afwegingen aan het maken", laat Fledderus weten aan RTV Noord.

Het belooft een spannende Deadline Day te worden voor Groningen. Niet alleen voor Te Wierik, maar ook voor Kaj Sierhuis en Samir Memisevic is er belangstelling. Derby County heeft zich woensdag gemeld bij FC Groningen voor Te Wierik. "Voor ons is het een lastige puzzel, aangezien we ook weten dat er interesse is voor Samir Memisevic. Het wordt lastig om twee centrale verdedigers te laten gaan", aldus Fledderus.

Te Wierik beschikt bij FC Groningen over een aflopend contract. Om nog iets aan hem te verdienen, moet de verdediger donderdag worden verkocht. "Het is voor ons aan de ene kant ook een luxeprobleem dat er zoveel belangstelling voor onze spelers", stelt de technisch directeur, die aan de andere kant ook baalt. "Het is blijkbaar in om echt op het allerlaatste moment toe te slaan."

De verdediger zelf hoopt donderdag een transfer naar Derby County te maken. "Het is een supermooie club en competitie", zegt hij.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd