Fortuna Sittard is helemaal overtuigd en huurt proefspeler Faya

30 januari 2020, 19:30

Na een half jaar meetrainen mag Carlos Faya zich eindelijk speler van Fortuna Sittard noemen. De achttienjarige middenvelder uit Venezuela wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Academia Puerto Cabello. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen.

De voorbije maanden liet Faya een goede indruk achter in Sittard. "Carlos is een hele fijne speler om mee te werken. Binnen de lijnen heeft hij het Zuid-Amerikaanse karakter, maar daarbuiten is het een hele sociale jongen. Nu hij speelgerechtigd is voor Fortuna Sittard, kan hij zich echt laten zien in de wedstrijden die hij in eerste instantie voor Jong Fortuna Sittard zal gaan spelen", aldus technisch manager Sjoerd Ars.

De middenvelder zelf is dankbaar voor de kans die hij krijgt. "Ik heb ontzettend naar dit moment uitgekeken en ik heb hard gewerkt om dit contract te verdienen. Nu zal ik nog harder moeten werken om uiteindelijk het eerste team van Fortuna te halen, dat is mijn doel. Ik ben God, mijn familie, vrienden, maar ook alle mensen binnen Fortuna Sittard dankbaar voor de steun en hulp die ze mij geven. In het bijzonder natuurlijk de coaches en mijn teamgenoten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen