Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Cocu's Derby County wil FC Groningen-captain Te Wierik'

'Cocu's Derby County wil FC Groningen-captain Te Wierik'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 januari 2020 – Kort voor het sluiten van de winterse transfermarkt dreigt FC Groningen zijn aanvoerder kwijt te raken. Het Derby County van trainer Phillip Cocu wil Mike te Wierik per direct inlijven. Dat meldt Tubantia.

Te Wierik beschikt in Groningen over een aflopende verbintenis. Wil de club nog wat aan de verdediger verdienen, dan zal hij snel verkocht moeten worden of zal zijn contract verlengd moeten worden. De verdediger werd eerder al in verband gebracht met een overgang naar FC Twente, al ontkende hij al te hebben gesproken met de club uit Enschede.

Het is nog maar de vraag of het Derby County gaat lukken om Te Wierik los te weken bij FC Groningen. Vertrekt de centrale verdediger, dan heeft de Trots van het Noorden nog maar heel weinig tijd om een adequate vervanger te vinden. Eerder werd bekend dat Stade Reims de van Ajax gehuurde Kaj Sierhuis wil kopen en dat er Chinese belangstelling is voor Samir Memisevic.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd