De Telegraaf: Ajax wil transferrecord benaderen voor Antony

30 januari 2020, 17:10

Ajax leek na de komst van Ryan Babel klaar te zijn op de transfermarkt, maar de selectie van trainer Erik ten Hag krijgt mogelijk toch nog een nieuwe impuls. De Amsterdammers zetten volgens De Telegraaf vol in op de komst van het Braziliaanse wonderkind Antony. Hij kan zomaar de duurste aankoop in de clubgeschiedenis worden.

In navolging van het Algemeen Dagblad en Voetbal International maakt De Telegraaf melding van de interesse van Ajax in de negentienjarige aanvaller. De Amsterdammers willen Antony donderdag of vrijdag, voor het sluiten van de transfermarkt, aantrekken. Haast is geboden, daar Antony zich sterk ontwikkelt en meerdere Europese clubs hem op de radar hebben.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars praat met São Paulo over een overgang van Antony. Hij hoopt het eveneens geïnteresseerde RB Leipzig, Borussia Dortmund en de Spaanse en Engelse elite af te troeven. Daarvoor moet Ajax wel diep in de buidel tasten. Hij moet minimaal twintig miljoen euro kosten. Een onbekende club heeft geprobeerd 75 procent van de transferrechten te kopen, maar slaagde daar niet in.

Het huidige transferrecord van Ajax staat op naam van Daley Blind, die voor 20,5 miljoen euro werd teruggehaald van Manchester United. Dat bedrag zal in elk geval moeten worden benaderd en wellicht zelfs worden overtroffen om Antony aan te trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen