Excelsior haalt met Ormonde-Ottewill derde verdedigende speler

30 januari 2020, 11:05

Excelsior heeft zich voor de rest van dit seizoen versterkt met Brandon Ormonde-Ottewill. De linksback wordt gehuurd van FC Dordrecht, waar hij een vaste kracht was de laatste anderhalf seizoen. De Rotterdammers hebben tevens een optie tot koop bedongen in de deal.

Dat heeft Excelsior bekend gemaakt. "Ik zie dit als een stap voorwaarts en een uitdaging om mezelf verder te ontwikkelen", aldus Ormonde-Ottewill. "Excelsior heeft de ambitie om zo snel mogelijk te promoveren naar de Eredivisie en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken. Voor nu wil de club de play-offs bereiken en ik wil er met Excelsior alles aan doen om die doelstelling waar te maken." Eerder kwam Ormonde-Ottewil uit voor Helmond Sport, de jeugdteams van Arsenal en Swindon Town.

Daarmee is hij na Wouter Burger, Cameron Humphreys en Abdallah Aberkane de vierde aanwinst van de Kralingers en ook de derde verdedigende aankoop, waarmee wel duidelijk is waar het aan ontbrak bij Excelsior, dat woensdag Marinus Dijkhuizen werd aangesteld als opvolger van Ricardo Moniz.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen