'Feyenoord moet komende zomer al transferresultaat boeken'

30 januari 2020, 08:23

Feyenoord zal komende zomer een flinke financiële slag moeten slaan op de transfermarkt. De Rotterdammers hebben dit seizoen flink geïnvesteerd met de komst van talenten Marcos Senesi en Róbert Bozeník en schreven over vorig seizoen vanwege tegenvallende transferresultaten al en flinke min. Komende zomer moeten er dan ook spelers worden verkocht.

Dat concludeert het Algemeen Dagblad althans. De club investeert anders dan voorgaande seizoenen vooral geld in jonge voetballers, in de hoop dat die zich ontwikkelen en meer waard worden, zo stelt de ochtendkrant. Afgelopen zomer viel het transferresultaat flink tegen, wat een verlies van bijna zes miljoen euro opleverde bij de club. "Het transferresultaat was teleurstellend. Dat kunnen we niet jaren zo volhouden", erkende algemeen directeur Mark Koevermans uit.

En dus kan het zomaar zijn dat Senesi komende zomer alweer wordt verkocht om de kas te spekken, mits dat wel met een forse winst gebeurt. Afgelopen winter was er namelijk al interesse in de Argentijn, wiens marktwaarde de Rotterdammers op z'n vijftien miljoen euro schatten. Daarnaast zouden spelers als Luis Sinisterra, Sam Larsson en Ridgeciano Haps in de toekomst nog een transfersom moeten opleveren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen