'Groningen dreigt Memisevic te verliezen aan club uit China'

30 januari 2020, 07:55

FC Groningen zal de komende dagen nog flink aan de bak moeten op het gebied van transfers. Nadat er eerder Franse interesse ontstond voor Kaj Sierhuis, hebben zich ook twee Chinese clubs gemeld voor de diensten van Samir Memisevic. Eerder stond hij ook al in de belangstelling van AEK Athene in deze transferperiode; zelf lijkt hij wel open te staan voor een nieuw avontuur.

Dat schrijft het Dagblad van het Noorden. Daarom moet technisch directeur Mark-Jan Fledderus de komende dagen nog flink aan de bak. Een vertrek van Sierhuis – voor wie 5,5 miljoen (!) euro is geboden, lijkt weer wat verder weg, nadat de club in eerste instantie nul op rekest gaf in de triple-deal, toch is ook een vertrek van hem nog niet uitgesloten. De interesse in Memisevic is ook zeer serieus. "We zaten vandaag met de technische staf bij elkaar om vooruit te blikken op de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Dan is het best wel bizar dat je niet eens zeker weet welke spelers er nog bij zullen zijn zaterdagavond", aldus Fledderus over de transfers bij FC Groningen. 

Eerder nog werd een financieel niet aantrekkelijk aanbod van AEK Athene op de verdediger annex middenvelder afgewezen, maar dat geldt voor de Chinese clubs niet: zij willen wél een financieel goed aanbod doen. "Het is voor mij financieel zeer aantrekkelijk om naar China te vertrekken", laat de Bosniër – die komende zomer voor acht ton mag vertrekken – weten aan de regionale krant.

Lees ook: 'FC Groningen spelbreker in triple-deal: Sierhuis blijft'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen