Gisteren gemist: PSV haalt Rodriguez, Liverpool wint wéér

30 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 29 januari 2020, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 29 januari.

Liverpool vergroot gat met Manchester City tot negentien punten

Het is eigenlijk niet meer de vraag of, maar alleen nog wanneer Liverpool landskampioen wordt. De ploeg van trainer Jürgen Klopp boekte woensdagavond zijn vijftiende competitiezege op rij door met 0-2 te winnen bij West Ham United. Door de overwinning staat Liverpool met nog veertien speelrondes te gaan negentien (!) punten los van Manchester City.

FC Groningen wil transfersom niet delen met Ajax: Sierhuis blijft

Kaj Sierhuis zal naar alle waarschijnlijkheid geen transfer maken naar Stade Reims. FC Groningen is volgens De Telegraaf niet bereidt om de opbrengsten van de transfer te delen met Ajax. Hierdoor lijkt een deal niet meer van de grond te komen.

Manchester City naar finale, ook Internazionale stoot door

Manchester City heeft de finale van de League Cup bereikt. Het ging op eigen veld weliswaar met 0-1 onderuit tegen stadgenoot Manchester City, maar door de eerdere 1-3 overwinning stootte de ploeg van Pep Guardiola alsnog door naar de finale. Internazionale bereikte [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/362837/inter-naar-halve-finale-coppa-italia-bij-debuut-eriksen/,_blank,de halve finale van de Coppa Italia] door met 2-1 te winnen van Fiorentina, Christian Eriksen maakte zijn debuut als invaller. 

Eindhovens Dagblad: PSV huurt Rodriguez voor rest van seizoen

PSV heeft een akkoord bereikt met AC Milan over de overgang van Ricardo Rodriguez. De linksback werd al de hele transferwindow in verband gebracht met een transfer naar PSV, maar volgens het Eindhovens Dagblad is de deal nu officieel beklonken. De verdediger wordt voor de rest van het seizoen gehuurd.

United tast diep in de buidel en strikt Bruno Fernandes

De kogel is eindelijk door de kerk. Manchester United heeft woensdag via de officiële kanalen bekendgemaakt overeenstemming te hebben bereikt met Sporting Portugal over de transfer van Bruno Fernandes. De 25-jarige Portugees moet nog wel medisch worden gekeurd en tot een persoonlijk akkoord met United komen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen