Eindhovens Dagblad: PSV huurt Rodriguez voor rest van seizoen

Eindhovens Dagblad: PSV huurt Rodriguez voor rest van seizoen

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 januari 2020 – PSV heeft een akkoord bereikt met AC Milan over de overgang van Ricardo Rodriguez. De linksback werd al de hele transferwindow in verband gebracht met een transfer naar PSV, maar volgens het Eindhovens Dagblad is de deal nu officieel beklonken. De verdediger wordt voor de rest van het seizoen gehuurd.

PSV wilde met de miljoenen van de transfer van Steven Bergwijn een nieuwe linksback aan de selectie toevoegen en nadat een derde bod op Patrick van Aanholt werd afgewezen, was PSV genoodzaakt om door te schakelen. Hierbij kwam het opnieuw uit bij Rodriguez. De verdediger van AC Milan werd al de hele transferwindow hevig gelinkt met een overgang naar Eindhoven, maar was naar verluidt toch op weg naar Fenerbahçe. Die transfer ketste af, waarna PSV uiteindelijk toch een akkoord heeft weten te bereiken.

De Eindhovenaren zouden nu een overeenstemming hebben bereikt met AC Milan over een huurcontract voor de rest van het seizoen ter waarde van één miljoen euro. De club heeft geen optie tot koop bedongen. 


gerelateerd