Dumfries hoopt op komst Van Aanholt: "Heb hem geappt"

29 januari 2020, 17:45   Bijgewerkt: 29 januari 2020, 19:56

Denzel Dumfries hoopt dat Patrick van Aanholt naar PSV komt. De verdediger van Crystal Palace wordt de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Eindhoven en Dumfries had daarover contact met de linkervleugelverdediger. "Ik heb hem geappt, het zou fantastisch zijn".

PSV worstelt al het hele seizoen met de invulling van de linksbackpositie en heeft door de transfer van Steven Bergwijn nu de nodige miljoenen om te spenderen. Eerder dit seizoen nam het al [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/361267/osasuna-maakt-einde-aan-uitzichtloze-situatie-lato-bij-psv/,_blank,afscheid] van linksback Toni Lato, terwijl ook Michael Sadilek en Pascal Boscagli niet goed genoeg werden bevonden op die positie. In de zoektocht is het nu uitgekomen bij Van Aanholt en dat zou volgens Dumfries een welkome versterking zijn. "Dat zou fantastisch zijn. Hij kent de club, maar ze moeten er eerst nog wel uitkomen", sprak de verdediger van PSV in gesprek met PSV TV. "Ik hoop in ieder geval dat er wat bijkomt. Ik weet niet of het realistisch is."

Lees ook: 'PSV informeert tevergeefs naar AZ-bankzitter Ouwejan'

Dumfries kent Van Aanholt van het Nederlands elftal en weet dat hij ook uit de jeugd van PSV komt. "Hij kent de club goed. Hij is een geweldige speler met ervaring. Het zou geweldig zijn als we hem erbij kunnen krijgen. Hij is het juiste mannetje voor de juiste plek. Of ik hem heb gesproken? Ja tuurlijk, ik heb hem geappt", besluit Dumfries.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen