Spoorboekje: Bekerduels Barça en Sevilla, Rodriguez naar PSV

30 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 30 januari.

Nieuws

Het Eindhovens Dagblad meldde woensdagavond een akkoord tussen PSV en AC Milan over de verhuur van linksback Ricardo Rodriguez. De Zwitsers international zal vandaag naar alle waarschijnlijk officieel gepresenteerd worden door de Eindhovenaren. 

Wedstrijden 

FC Barcelona - Leganés (19:00 uur)

In de achtste finale van de Copa del Rey moet Barça zien af te rekenen met Leganés. De ploeg is de laatste weken niet in de beste vorm en heeft nog altijd geen vervanger voor de langdurig uitgeschakelde Luis Suarez gevonden. Leganés won vorig seizoen met 2-1 van Barça, wellicht kan de laagvlieger profiteren van de mindere vorm van de thuisploeg en het kunststukje van toen herhalen?

Hamburger SV - 1. FC Nürnberg (20.30 uur)

Lange tijd had Hamburger SV de hoop om kampioen te worden van de 2. Bundesliga, maar de laatste weken heeft het de titelkansen eigenhandig om zeep geholpen. De ploeg staat tweede met een achterstand van zes punten op koploper Arminia Bielefeld. HSV speelde de laatste twee duels gelijk en ging daarvoor twee keer op rij ten onder. Vanavond moet er tegen laagvlieger 1. FC Nürnberg eindelijk weer eens gewonnen worden. Of dat gebeurt met Rick van Drongelen is de vraag. De Zeeuw is zijn basisplaats kwijtgeraakt.

Mirandes - Sevilla (21:00 uur)

Met Luuk de Jong in vorm won Sevilla de laatste twee wedstrijden. In de achtste finales van de Copa del Rey moet het op bezoek bij de huidige nummer tien van de SegunDa Division, een wedstrijd die normaliter geen problemen mag opleveren voor de ploeg uit Andalusië. 

Voetbal tv

19:00 uur: FC Barcelona - Leganés, Ziggo Sport, live verslag van het Copa del Rey-duel

20.30 uur: Hamburger SV - 1. FC Nürnberg, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

21:00 uur: Mirandes - Sevilla, Ziggo Sport, live verslag van het Copa del Rey-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen