Bergwijn: "Mooi om te zien dat Tottenham van Ajax won"

29 januari 2020, 11:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het waren enkele hectische dagen voor Steven Bergwijn, maar de aanvaller heeft zijn transfer naar Tottenham Hotspur gekregen. De 22-jarige Nederlander verlaat PSV en gaat het avontuur in zijn droomcompetitie aan.

Via de clubkanalen heeft Bergwijn zijn eerste interview gegeven als speler van Tottenham. "Het is een geweldige stap naar een geweldige club. Ik zal alles geven door de club en voor het team. De Premier League is een droom voor elke speler. Ik zie deze transfer als een eer en een droom. De sfeer is goed en de stadions zitten overal vol. Ik wil voor goals en assists zorgen en wil de Champions League winnen met de club." Vorig jaar haalde Tottenham de finale, na in de halve finale van Ajax te hebben gewonnen. "Het afgelopen seizoen zag ik Tottenham winnen van Ajax en dat was mooi om te zien", lacht hij voor de camera van Spurs TV.

Bij de contractondertekening was de familie van Bergwijn aanwezig. De international is hen dankbaar. "Ik weet wat ze allemaal voor mij gedaan hebben. Zonder hen was ik hier niet geweest. Ik ben blij dat ik ze iets terug kan geven", zegt Bergwijn, die bij zijn nieuwe club te maken krijgt met José Mourinho. "Als jonge jongen zag ik hem al aan het werk op televisie en nu mag ik voor hem spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen