Bergwijn: "Ik hoop dat PSV-leiding het ware verhaal gaat vertellen"

29 januari 2020, 07:37

Niets staat de transfer van Steven Bergwijn meer in de weg. Zijn handtekening staat al onder een contract dat hem tot de zomer van 2025 aan Tottenham Hotspur verbindt. Dat meldt De Telegraaf, die met Bergwijn meereisde naar Londen. Voor de aanvaller komt een droom uit. "Als ik op de Playstation FIFA speel, kies ik ook bijna altijd een team uit de Premier League", vertelt de aanvaller.

"Natuurlijk zal het wennen zijn, maar het komt allemaal goed", zegt Bergwijn in de ochtendkrant. "Ik denk dat ik met mijn fysiek ook goed pas in de Premier League. Ik geloof in mezelf en weet echt dat ik er nog lang niet ben, hoor. Natuurlijk heb ik veel wedstrijden gespeeld in de Eredivisie. Toch is Engeland wel wat anders, maar ik weet wat ik kan."

De transfer naar Spurs zorgde voor een storm rondom Bergwijn, die zondag tegen FC Twente niet in actie kwam. "Ik heb mijn zegje wel gedaan. Na dat bericht heb ik alleen maar positieve berichten gehad. Ik hoop dat de PSV-leiding ook het ware verhaal gaat vertellen. Ik ga zeker afscheid nemen van mijn teamgenoten en mensen van de club. Ook mijn voormalige teamgenoten bij PSV gunnen mij dit allemaal. Dat voelt heel goed."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen