Gisteren gemist: Barça wilde Tadic, Zivkovic maakt droomtransfer

Gisteren gemist: Barça wilde Tadic, Zivkovic maakt droomtransfer

29 januari 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 28 januari.'Ajax wimpelt huurpoging van FC Barcelona voor Tadic direct af'
FC Barcelona heeft inderdaad een poging gedaan voor Dusan Tadic. Dat meldt De Telegraf op basis van bronnen binnen Ajax. Echter wees Marc Overmars de Catalanen de deur. De directeur voetbalzaken liet een keihare 'nee' horen aan Barça, dat een tijdelijke opvolger zoekt voor Luis Suárez.

Feyenoord kwartfinalist na late ontsnapping tegen Fortuna Sittard
Feyenoord heeft zich dinsdagavond met pijn en moeite geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB Beker. In het restant van het gestaakte bekerduel werd er tot de laatste secondes weinig gecreëerd, totdat een laatste alles-of-niets-bal goed werd teruggekopt en voor de voeten kwam van invaller Luciano Narsingh: 1-2. Domper op het resultaat was het geblesseerd uitvallen van Nicolai Jørgensen én Orkun Kökcü.

'Daverende verrassing: Zivkovic gaat naar Engeland'
Richairo Zivkovic staat op het punt een droomtransfer te maken. Sheffield United wil de 23-jarige spits naar de Premier League halen. De Engelsen hebben al een mondeling akkoord met Zivkovic' Chinese club Yatai FC. Het gaat om een huurdeal. Op papier komt ook een optie tot koop te staan.

Berghuis niet naar PSV en zweert Feyenoord trouw
PSV kan zich een belletje naar Steven Berghuis besparen. De aanvaller komt deze maand niet als opvolger van Steven Bergwijn naar Eindhoven. "Dat gaat niet gebeuren", verzekert Berghuis na de bekerzege van Feyenoord op Fortuna Sittard (1-2).

Villa ten koste van Leicester naar finale League Cup
Aston Villa heeft z'n stunt in de League Cup voltooid. Anwar El Ghazi en consorten waren in de halve finale over twee wedstrijden te sterk voor Leicester City. Na de 1-1 bij Leicester City werd het op Villa Park 2-1. Villa's tweede viel pas diep in blessuretijd.

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 18 februari 2020

  2. maandag 17 februari 2020