'Daverende verrassing: Zivkovic gaat naar Engeland'

'Daverende verrassing: Zivkovic gaat naar Engeland'

28 januari 2020 – Richairo Zivkovic staat op het punt een droomtransfer te maken. Sheffield United wil de 23-jarige spits naar de Premier League halen. De Engelsen hebben al een mondeling akkoord met Zivkovic' Chinese club Yatai FC. Het gaat om een huurdeal. Op papier komt ook een optie tot koop te staan.Dat meldt De Telegraaf. Volgens de krant en ook Voetbal International is Zivkovic met zijn zaakwaarnemer Guido Albers in Engeland voor een medische keuring. Als dat geen problemen oplevert, strijkt Zivkovic voor het eerst in zijn carrière neer in de Premier League. Afgelopen zomer verhuisde hij nog van het Belgische Oostende naar Yatai, dat speelt op het tweede niveau van China.

Sheffield United is van heel andere orde. The Blades spelen sinds dit seizoen weer in de Premier League en doen het verrassend goed. Sheffield staat achtste, vlak achter Tottenham Hotspur en Manchester United en zelfs boven Arsenal.

Zivkovic brak in Nederland door bij FC Groningen. Bij De Trots van het Noorden verdiende hij een transfer naar Ajax. Maar in Amsterdam ging zijn carrière bergafwaarts en kwam hij via Willem II, FC Utrecht en Oostende in China terecht.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 19 februari 2020

  2. dinsdag 18 februari 2020