Barça gaat voor Rodrigo, Bruno Fernandes (!) mogelijk ruilmiddel

28 januari 2020, 18:22

FC Barcelona werkt hard aan de komst van Rodrigo. De 28-jarige spits ontbreekt in de wedstrijdselectie van Valencia, dat woensdag een bekerduel op het programma heeft staan. Zijn naderende komst heeft wel een extra dimensie gekregen: Bruno Fernandes van Sporting Portugal zou deel uitmaken van de deal.

Meerdere Spaanse media melden dat Barça probeert Fernandes naar Camp Nou te halen, om hem daarna direct te verhuren aan Valencia. Vervolgens zou Los Che Rodrigo naar Barça willen laten gaan. Fernandes wordt al tijden genoemd als versterking voor Manchester United. De Engelsen kunnen weleens van een koude kermis thuiskomen. Want ook Sky Sports maakt melding van gesprekken tussen Barcelona en Sporting Portugal.

Feit is dat Barcelona in ieder geval Rodrigo als tijdelijk vervanger voor de geblesseerde Luis Suarez wil. "Rodrigo is erg goed en hij kan het verschil maken", stelt Valencia-trainer Albert Celades in aanloop naar het bekerduel met Cultural Leonesa. "Daarom wil Barcelona hem ook hebben. De onderhandelingen lopen. Daar doen we niet geheimzinnig over."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen