Tottenham legt Eriksen-opvolger Lo Celso jaren vast

28 januari 2020, 14:13   Bijgewerkt: 28 januari 2020, 14:34

Tottenham Hotspur heeft dinsdag afscheid genomen van Christian Eriksen, die aan de slag gaat bij Internazionale. Daar tegenover staat dat de club voor lange termijn in zee gaat met Giovani Lo Celso. De Argentijn werd al gehuurd van Real Betis, maar heeft nu op permanente basis de overstap gemaakt - zo heeft de club tegelijk met het afscheid van Eriksen gepresenteerd.

De Engelse club kondigt aan dat Lo Celso een contract heeft getekend tot de zomer van 2025. Lo Celso begon met een 1-0-achterstand bij Tottenham vanwege een heupblessure, maar bewees daarna wel van waarde te kunnen zijn. Hij speelde tot dusver twintig wedstrijden voor de Engelse club waarin hij twee keer scoorde. Tottenham heeft heel vertrouwen in de Argentijn, aangezien Lo Celso voor langere termijn is vastgelegd. De club heeft gebruik gemaakt van de optie tot koop die in het huurcontract was opgenomen.

Eerder speelde de spelmaker voor Real Betis, Paris Saint-Germain en Rosario Central uit zijn geboorteland. De verwachting is dat Tottenham de transfer van PSV-speler Steven Bergwijn ook snel bekend zal maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen