'Dijkhuizen topkandidaat om nieuwe trainer Excelsior te worden'

28 januari 2020, 13:01

Excelsior is in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer uitgekomen bij een oude bekende. De Rotterdammers hebben hun oog laten vallen op Marinus Dijkhuizen, die momenteel assistent-trainer is bij FC Utrecht. Dat bericht Voetbal International.

Dijkhuizen moet in Rotterdam de opvolger worden van de dinsdag ontslagen Ricardo Moniz. De 48-jarige trainer stond eerder in de Eredivisie al jaren voor de groep bij Excelsior. Verder werkte hij met vooral tegenvallende resultaten bij SC Cambuur, NAC Breda en Brentford. Momenteel is hij werkzaam bij FC Utrecht waar hij als video-analist aan het werk is.

Excelsior staat momenteel achtste in de Eerste Divisie, terwijl het de ambitie had om bovenin mee te draaien. Het ontslag van Moniz was zodoende niet verrassend. 'Een vervelende beslissing, maar de club is van mening dat er iets anders nodig is om het tij te keren', liet Excelsior al weten via de eigen kanalen. 'Daarom willen wij ons nu met een andere trainer focussen op het bereiken van de play-offs.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen