Zaakwaarnemer Bergwijn neemt het op voor zijn pupil

28 januari 2020, 10:41

Fulco van Kooperen, de zaakwaarnemer van Steven Bergwijn, heeft het dinsdag opgenomen voor zijn pupil. De belangenbehartiger snapt niet waarom er zoveel woede kwam bij de clubleiding van PSV toen de aanvaller aangaf liever niet te willen spelen tegen FC Twente. "Steven is geen bandiet. Hij heeft zich altijd voor PSV ingezet en afgelopen zomer, ondanks de interesse van andere clubs, ook nog bijgetekend."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. Bij de contractonderhandelingen destijds werd afgesproken dat de aanvaller nog een jaar zou blijven. "Alleen is daar wel bij gezegd dat als de sportieve situatie van PSV onverhoopt niet goed zou zijn en er zou een mooie kans komen, dat we dan aan tafel zouden zitten. Dat is nu ook gebeurd. En daarbij hebben we ook direct aangegeven: 'als jullie het niet willen, dan blijft Stevie gewoon nog een half jaar'. Dat zouden we namelijk ook begrijpen", aldus Van Kooperen over de kwestie.

Dat het zondag allemaal in een stroomversnelling kwam, was onvermijdelijk. "We zitten midden in de transferwindow, dan weet je toch dat zoiets kan gebeuren? Het zou erger zijn als ik helemaal niet zou melden dat ik had gesproken met Spurs", stelt Van Kooperen, die denkt dat PSV vooral blij moet zijn met de aanstaande deal. "Als clubs van het kaliber Spurs niet meer langskomen, moet je je pas echt zorgen gaan maken. In het weekeinde is alles in goed overleg gegaan met John de Jong en directielid Peter Fossen."

Lees ook'PSV krijgt ruim dertig miljoen voor Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen