Blessure Mustafi verandert plannen Arsenal op transfermarkt niet

28 januari 2020, 10:40

Het is nog niet duidelijk of er in de laatste dagen van de transfermarkt nog actie gaat komen bij Arsenal. De club zit achter Pablo Marí van Flamengo aan, maar het is nog onduidelijk of hij ook gaat komen. Trainer Mikel Arteta hoopt op versterking.

Zeker nu Skhodran Mustafa maandag tegen Bournemouth (1-2 winst) uitviel met een ogenschijnlijk zware blessure. Hij werd per brancard van het veld gedragen. Dinsdag zal de ernst van de kwetsuur van de 27-jarige verdediger duidelijk worden. "Normaliter betekent dit slecht nieuws", zei Mikel Arteta na de wedstrijd tegen Sky Sports. "Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar ik verwacht het niet."

Arteta gaf tevens aan dat de blessure van de Duitser de transferplannen niet verandert. "Nee", was zijn duidelijke antwoord. "We hebben een duidelijke visie van wat we willen. De club is bezig om één of twee spelers aan te trekken. Als we de juiste man vinden, is dat top. Maar de situatie van Mustafi verandert er niets aan."

Grote kandidaat voor de vacature achterin is Pablo Marí. De Spanjaard met een verleden bij NAC Breda staat onder contract bij Flamengo en wil graag de overstap naar Londen maken. Arsenal denkt aan een verhuurperiode, terwijl de Braziliaanse club alleen wil verkopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen