Spoorboekje: Özyakup naar Feyenoord, Manchester Derby

29 januari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 28 januari 2020, 23:49

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 29 januari.

Nieuws

Özyakup naar Feyenoord

Oguzhan Özyakup is gisteren afgereisd naar Nederland voor zijn medische keuring bij Feyenoord. De check staat voor vandaag op de rol. Grote kans dat de Zaandammer nog dezelfde dag ook officieel wordt gepresenteerd. Feyenoor gaat de middenvelder huren van Besiktas.

Wedstrijden

West Ham United – Liverpool (20.45 uur)

Als je denkt dat er niet gevoetbald wordt, is de kans groot dat Liverpool in actie moet komen. Zo ook op deze woensdagavond: in wedstrijd komen The Reds zodoende weer gelijk met de negentien achtervolgers. Op bezoek bij de nummer zeventien kan het verschil met Manchester City liefst negentien punten worden. Of maakt de ploeg een onverwachte uitglijder? 

Manchester City – Manchester United (20.45 uur)

Een andere prachtige wedstrijd is de return van de halve finale van de League Cup, al heeft het er alle schijn van dat het vooral een vervelende avond gaat worden voor United. Het heenduel op Old Trafford werd namelijk met 1-3 verloren door United, dat daarom om uitzicht te houden op de finale vanaf de eerste minuut moet gaan aanvallen. Betekent dat een prachtige comeback of is City ook in eigen huis de betere?

Internazionale – Fiorentina (20.45 uur)

Het goede seizoen van Internazionale werd de laatste weken in elk geval in de Italiaanse titelstrijd voorlopig even weggegooid. Al drie duels op rij won de ploeg van Antonio Conte niet meer in de Serie A, waardoor de achterstand flink is opgelopen. Daarom moet er in de beker beterschap komen tegen Fiorentina, al was het alleen al om niet nog een domper te moeten incasseren. Wellicht komt aanwinst Christian Eriksen ook al in actie. 

Voetbal op tv

18.30 uur: VfB Stuttgart – 1. FC Heidenheim, FOX Sports 4, live verslag van het 2.Bundesliga-duel

20.30 uur: Manchester City – Manchester United, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de League Cup

20.45 uur: West Ham United – Liverpool, Ziggo Sport Extra, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen