Martínez: "PSV heeft individuele kwaliteit en speelt met agressie"

28 januari 2020, 09:39

Lisandro Martínez maakt zich op voor zijn derde duel met PSV. De speler van Ajax debuteerde eerder dit seizoen voor Ajax in het duel om de Johan Cruijff Schaal die met 2-0 gewonnen ging. Aan het duel in Eindhoven houdt hij minder goede herinneringen over.

De Argentijn debuteerde eerder dit seizoen tijdens het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal. "Ik weet nog dat ik wat nerveus was in het begin. Maar toen de wedstrijd begon, had ik veel vertrouwen", blikt hij terug bij Ajax TV. "Toen ik al die mensen in het stadion zag, voelde ik me heel goed. Ik kijk terug op een goed debuut en gelukkig wonnen we de prijs. Het is niet makkelijk om bij een club als Ajax te komen en je eerste wedstrijd tegen PSV te spelen. Dat is een belangrijk duel, maar ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen en ik deed alsof het mijn laatste wedstrijd was. Dat doe ik altijd."

Aan het treffen in Eindhoven heeft hij een minder goed gevoel overgehouden. Ajax speelde daar met 1-1 gelijk, mede omdat Martínez in de fout ging bij de goal van Donyell Malen. "Ik weet nog dat de tegenstander uit mijn rug ontsnapte bij de tegengoal. Daarna ging het wel beter. Het mooie aan voetbal is dat als je je vergist, je daarna de kans krijgt om je te herstellen. Dat is een voetbalwet. Nu hielden we stand, maar die tegengoal steekt me nog steeds."

Ajax neemt het zondag thuis op tegen PSV. De Amsterdammers hebben momenteel elf punten meer. "We weten dat er een verschil in punten is, maar daar hechten we geen belang aan. We moeten ons op onszelf richten. PSV heeft individuele kwaliteit en speelt met agressie, dat zijn hun sterke punten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen