'Leiding PSV denkt ondanks kritiek niet aan opstappen'

28 januari 2020, 08:44

Het is voor Toon Gerbrands en John de Jong geen optie om te vertrekken bij PSV. Beide leidinggevenden kregen na de nieuwe domper van afgelopen weekend tegen FC Twente (1-1) forse kritiek van de achterban, maar piekeren er niet over om op te stappen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Algemeen directeur Gebrands en technisch manager De Jong worden door de eigen achterban verantwoordelijkheid gehouden voor het dramatische seizoen waaraan PSV bezig is. Afgelopen weekend werd er luidkeels om het vertrek van het duo geschreeuwd, maar zij denken er niet aan om de club nu stuurloos achter te laten. Met name De Jong kreeg forse kritiek, maar PSV benadrukt dat hij voor de lange termijn is aangesteld en wil hem nu niet al afrekenen.

Het wordt De Jong en Gerbrands ook verweten dat ze Mark van Bommel slachtofferden. De oefenmeester werd in december aan de kant geschoven, maar onder Ernest Faber gaat het eerder slechter dan beter met de ploeg. Dat PSV de komende weken met wedstrijden tegen Ajax en Willem II een lastig programma heeft, helpt ook niet mee. De kans is levensgroot dat Gerbrands en De Jong ook bij die duels nog op de tribune zitten bij PSV, aangezien zij een vertrek in de huidige toestand geen optie vinden.

Lees ook: 'PSV krijgt ruim dertig miljoen voor Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen