Burger maakt debuut voor Excelsior: "De kramp schoot erin"

27 januari 2020, 23:56

Wouter Burger heeft gemengde gevoelens overgehouden aan zijn debuut voor Excelsior. De door Feyenoord verhuurde middenvelder speelde geen onverdienstelijke wedstrijd tegen Jong PSV en werd na zeventig minuten gewisseld. Excelsior gaf het duel daarna echter uit handen en verloor met 2-1.

Bij een 0-1 stand werd Burger gewisseld. Hij verliet het veld nadat hij iets in zijn hamstring voelde. "De kramp schoot erin, daar moet je mee oppassen", vertelt hij aan FOX Sports. Excelsior-supporters hoeven zich geen zorgen te maken, want een blessure heeft Burger niet overgehouden aan zijn debuut.

Voor Burger was het alweer eventjes geleden dat hij officiële minuten maakte in een eerste elftal. Bij Feyenoord had hij weinig perspectief op een basisplaats, waardoor hij tijdelijk mocht vertrekken. "Ik heb contact gehad met de nieuwe td (Frank Arnesen, red.) over mijn ontwikkeling. Ze zijn heel tevreden, bij Feyenoord zat ik er dicht tegen aan."

"Ze wilden me eigenlijk liever niet weg hebben, omdat ze op dat moment weinig middenvelders hadden en ik het goed deed", zegt hij. "Ik wilde zelf heel graag hierheen omdat ik minuten wil maken en me wil ontwikkelen. De club en trainer geven me het vertrouwen dat ik kan uitgroeien tot een belangrijke speler voor Excelsior."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen