FC Emmen-aanwinst Frei: "De Eredivisie heeft me altijd getrokken"

27 januari 2020, 22:34

Kerim Frei hoopt in Nederland zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. FC Emmen maakte maandagmiddag melding van de komst van de 26-jarige Turkse flankspeler, die voor een half jaar wordt gehuurd van Istanbul Basaksehir. "De Eredivisie heeft me altijd al getrokken", aldus de winteraanwinst tegenover RTV Drenthe.

FC Emmen probeerde Frei vorig jaar ook al naar Drenthe te halen, maar slaagde daar toen niet in. Nu maakt hij alsnog de overstap. De club heeft de optie om Frei aan het einde van het seizoen definitief in te lijven. "FC Emmen was al eerder concreet en heeft me echt het gevoel gegeven dat ze me dolgraag wilden hebben. Dat en ook de woorden van onder andere mijn zaakwaarnemer, Etiënne Reijnen en Anco Jansen gaven de doorslag. Wat Anco zei? Dat hij me er graag bij wilde hebben én de club ook", vertelt hij.

Bij zijn nieuwe club hoopt Frei aan spelen toe te komen en belangrijk te zijn met assists en doelpunten. "En zodoende de club iets teruggeven voor het vertrouwen dat ze in mij hebben (getoond). Daarnaast hoop ik me in de kijker te spelen van de bondscoach, want een rentree in het nationale elftal heb ik nog niet uit het hoofd gezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen