'PSV en Spurs praten weer; snel witte rook verwacht'

'PSV en Spurs praten weer; snel witte rook verwacht'

27 januari 2020 – De onderhandelingen tussen PSV en Tottenham Hotspur over de transfer van Steven Bergwijn zijn hervat. De verwachting is dat de partijen snel tot een vergelijk zullen komen over de overgang van de 22-jarige aanvaller. PSV gaat meer dan dertig miljoen euro verdienen aan de verkoop van de negenvoudig Oranje-international. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond.Bergwijn ontbrak zondag in de wedstrijdselectie van PSV voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente (1-1) om medisch gekeurd te worden bij Tottenham Hotspur. Daar had hij volgens de clubleiding echter geen toestemming voor gekregen. Bergwijn ontkende geweigerd hebben in actie te komen en beweerde dat zijn trainer Ernest Faber zijn verzoek had ingewilligd.

"Hij heeft toestemming gegeven. We hebben goed gesproken, hij heeft mij succes gewenst. Alles is netjes volgens plan gegaan, zoals het zou moeten gaan. Niet is halsoverkop gegaan. Nogmaals: ik heb nooit geweigerd voor PSV te spelen", zei hij zondagavond via Instagram.

De kou daarover zou weer 'een beetje uit de lucht zijn'. De verscheidene partijen zijn inmiddels weer met elkaar in gesprek. Verwacht wordt dat Bergwijn snel (weer) naar Londen afreist om zijn transfer naar de Premier League-club van trainer José Mourinho af te ronden.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 februari 2020

  2. maandag 24 februari 2020