De Graafschap moet Van Huizen de rest van seizoen missen

27 januari 2020, 13:51   Bijgewerkt: 27 januari 2020, 14:25

De Graafschap moet het de rest van het seizoen doen zonder centrumverdediger Toine van Huizen. Hij kampt met een zware schouderblessure en zal zich met zijn herstel moeten gaan richten op volgend seizoen. Ook AZ-huurling Jeremy Helmer is een langere tijd uit de roulatie bij De Graafschap.

Van Huizen zijn arm raakte twee keer uit de kom en uit een MRI-scan is gebleken dat de schade aan het gewricht in de schouders te groot is om te blijven voetballen. De verdediger gaat zodoende een lang revalidatieproject aan en komt dit seizoen zeker niet meer in actie. Dit is een hard gelag voor De Graafschap, omdat Van Huizen een van de sterkhouders was in de defensie van de Superboeren. Volgens De Gelderlander gaat de club zich voor het sluiten van de winterse transferperiode nog versterken op de positie van Van Huizen, terwijl het ook nog op zoek zou zijn naar een aanvaller.

Helmer keert terug

Helmer is eveneens voor een langere tijd uitgeschakeld voor de ploeg van Mike Snoei. De aanvallende middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van AZ, maar door een vervelende scheenbeenblessure kan ook hij voorlopig niet in actie. Hij is voor zijn herstel teruggestuurd naar AZ.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen