Buijs baalt dat fans invaller Hrustic uitfluiten: "Teleurstellend"

27 januari 2020, 13:25

Danny Buijs was na het duel met Ajax logischerwijs zeer content met de manier waarop FC Groningen voor de dag kwam zondagmiddag. Gesteund door de fans werd de koploper verslagen, toch was hij ook zeer ontstemd over een deel van de aanhang. Dat ging over de actie richting Ajdin Hrustic, die werd uitgefloten toen hij het veld betrad als invaller. "Dat vind ik enorm teleurstellend."

Dat zei Buijs tegenover RTV Noord. "Je mag kritiek hebben op hem en op mij, maar na afloop. Als die jongen met nog tien minuten te spelen invalt, moet je hem steunen", stelde de coach. "Dit vind ik echt onbegrijpelijk. Hij werkt keihard, maar is niet zo populair bij een deel van onze achterban. Dat kan, maar laat dat niet tijdens de wedstrijd merken. Dan ga je achter zo'n jongen staan, vind ik."

Verder was de coach overigens wel content met het vertoonde spel van FC Groningen. "Ik gun het alle spelers. Ze hebben zoveel energie gegeven, dat zie ik ook dagelijks op de training. In de eerste helft zijn we boven onszelf uitgestegen als team. In de tweede helft bleven we overeind", zei Buijs over de 2-1 zege op Ajax, waarmee de Noorderlingen zich op een play-off-plek hebben genesteld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen