Arnesen blij met komst Bozenik, bekerduel komt te vroeg

27 januari 2020, 13:20

Robert Bozenik heeft maandagmiddag dan eindelijk zijn handtekening gezet onder een contract tot 2024. De twintigjarige aanvaller werd al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Rotterdam, technisch directeur Frank Arnesen is dan ook zeer verheugd dat vandaag dan eindelijk de kogel door de kerk is.

"De komst van Róbert geeft ons meer mogelijkheden in aanvallend opzicht. Hij is een jong maar groot talent dat we de tijd geven om hier te groeien en zich verder te ontwikkelen", zei de technisch directeur via de officiële clubkanalen. Ondanks de interesse van andere clubs maakte Bozenik na lang wikken en wegen toch de beslissing om naar Feyenoord te gaan. "We zijn dan ook blij dat Róbert heel bewust voor Feyenoord heeft gekozen en we hem nu, met medewerking en de steun van alle geledingen binnen de club, voor een lange tijd aan ons hebben weten te binden."

Róbert Bozeník speelde voor MSK Zilina, uitkomend in de Slowaakse Fortuna Liga, 58 officiële wedstrijden. Daarin maakte hij 19 goals. De spits debuteerde op 19-jarige leeftijd ook al voor het Slowaakse nationale elftal. In de eerste acht interlands voor Slowakije scoorde hij vier keer. De nieuwe aanwinst zal nog niet speelgerechtigd zijn voor de nog uit te spelen bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard van dinsdagavond. Op grond van de reglementen van de KNVB mogen er bij het hervatten van een gestaakte wedstrijd geen nieuw aangetrokken spelers worden toegevoegd aan de wedstrijdselectie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen