Cavlan keert niet terug bij Emmen, Arias wil blijven

Cavlan keert niet terug bij Emmen, Arias wil blijven

27 januari 2020 – Caner Cavlan keert niet terug naar FC Emmen. De Drentse club toonde interesse in de verdediger van Austria Wien en wilde hem voor de rest van het seizoen huren, maar de directie van de Oostenrijkse club heeft een streep gezet door de eventuele overgang. Zo meldt RTV Drenthe.



FC Emmen hoopte door de defensieve problemen deze winterperiode nog een verdediger aan de selectie toe te voegen en vond in de naam van Cavlan een geschikte optie. De verdediger speelde in het seizoen 2018/2019 voor de club alvorens hij naar Oostenrijk vertrok, een terugkeer is echter definitief van de baan. Met Lorenzo Burnet heeft Emmen momenteel maar één fitte linksback. Jan-Niklas Beste is op de weg terug en verwacht binnen twee weken weer mee te trainen met de groep.

Spits Jafar Arias wil ondanks de belangstelling van andere clubs wel het liefste bij Emmen blijven. De international van Curacao heeft nog een contract tot het einde van het seizoen. "Ik heb de laatste dagen wel het een en ander opgevangen. Voor mij is het heel simpel. Waar ik ook onder contract sta, ik moet gewoon veel spelen", zei hij in gesprek met RTV Drenthe. "Maar ik focus me op FC Emmen. Vandaag heb ik laten zien dat ik het team beter kan laten voetballen en heb ik keihard gewerkt. Dat is het minste wat ik kan doen als ik speel."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 22 februari 2020

  2. vrijdag 21 februari 2020