Bergwijn ontkent weigering: "Media verdraaien alles"

26 januari 2020, 21:35   Bijgewerkt: 27 januari 2020, 00:02

Steven Bergwijn ontkent de berichtgeving over zijn persoon. Hij zou geweigerd hebben in actie te komen voor PSV. Volgens hem is dat onjuist en geeft hij de media de schuld. "Jammer dat naar buiten wordt gebracht dat ik een matennaaier, rat en slang ben."

Feit is dat Bergwijn zondag niet bij de wedstrijdselectie zat voor het duel met FC Twente. Volgens het Eindhovens Dagblad houdt de PSV-leiding bij hoog en laag vol dat Bergwijn zelf weigerde. Op Instagram doet de PSV'er zijn kant van het verhaal.

Lees meer: 'PSV verbijsterd door Bergwijn

"Er is een hele hoop over mij geschreven. Ik heb het allemaal gelezen. Erg jammer dat het zo is gegaan, want er is niets van waar. Ik heb nooit geweigerd voor PSV te spelen. Dat zou ik nooit doen. Ik ben een jongen van de club, PSV zit in mijn hart. Zoals jullie zien: de media verdraaien alles."

Bergwijn bevestigt dat hij zondagochtend met Ernest Faber belde. "Hij heeft toestemming gegeven. We hebben goed gesproken, hij heeft mij succes gewenst. Alles is netjes volgens plan gegaan, zoals het zou moeten gaan. Niet is halsoverkop gegaan. Nogmaals: ik heb nooit geweigerd voor PSV te spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen