'PSV verbijsterd door Bergwijn, Van Aanholt beoogde linksback'

26 januari 2020, 21:30

PSV is verbijsterd over de houding van Steven Bergwijn. De aanvaller en diens entourage zijn bezig een vertrek naar Tottenham Hotspur te forceren. Echter vindt PSV het Engelse bod van dertig miljoen euro te weinig. De Eindhovenaren verlangen meer, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

VI weet dat Spurs tot dusver met één bod kwam. Sindsdien is het stil gebleven vanuit Engeland. Van een deal is dan op dit moment ook geen sprake. Bergwijn heeft van PSV ook geen toestemming om af te reizen naar Londen. Onduidelijk is of dit wel of niet is gebeurd.

Bergwijn had zondagochtend Ernest Faber wel gebeld met de mededeling dat hij niet wilde spelen tegen FC Twente, zo schetst het ED. Volgens de regionale krant overweegt PSV vanwege de houding van Bergwijn de onderhandelingen met Tottenham te staken. Het kamp Bergwijn beweert dat de speler toestemming had niet te spelen tegen Twente. Bovendien vindt men dat PSV niet het hele verhaal vertelt.

Bergwijn had afgelopen zomer beloofd het hele seizoen in Eindhoven te spelen. Dat hij die afspraak wil verbreken, zint PSV totaal niet. Ook de timing is erg ongelukkig nu de club in een hevige crisis verkeert.

Lees ook: Steven Bergwijn ontkent de berichtgeving over zijn persoon

Van Aanholt

In de zoektocht naar een nieuwe linksback is PSV inmiddels uitgekomen bij Patrick van Aanholt, weten VI en De Telegraaf. Ricardo Rodriguez (AC Milan) en Thomas Ouwejan (AZ) lijken niet haalbaar. Volgens het weekblad heeft Crystal Palace een bod ontvangen. De 29-jarige Van Aanholt moet naar verluidt tussen de zeven en tien miljoen kosten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen