Liverpool heeft replay nodig tegen Shrewsbury Town

26 januari 2020, 20:33   Bijgewerkt: 26 januari 2020, 23:55

Een totaal onverwachte stunt in de FA Cup: Liverpool heeft een replay nodig tegen Shrewsbury Town, de nummer zestien van de League One. De koploper van de Premier League gaf een 0-2 voorsprong uit handen en krijgt een extra wedstrijd toegevoegd aan het toch al overvolle speelschema.

Jürgen Klopp koos voor vooral reservespelers, maar ook daartussen ook meer dan genoeg grote namen. Onder meer Takumi Minamino, Divock Origi, Fabinho en Jöel Matip kwamen in actie. Op de bank had de Duitser spelers als Roberto Firmino, Mohamed Salah en Alex Oxlade-Chamberlain zitten. Voor als het nodig mocht zijn. En dat was het. Na de aansluitingstreffer was het alarmfase één en bracht Klopp de drie sterren binnen de lijnen.

Daar zag het eerst niet naar uit. Liverpool trof een gretig Shrewsbury Town, maar met een 0-2 voorsprong leek er geen vuiltje aan de lucht. Curtis Jones had op aangeven van Pedro Chirivella de geopend en met een eigen doelpunt van Donald Love werd direct na rust de voorsprong verdubbeld. Maar de invalbeurt van Jason Cummings zette alles op z'n kop.

Een kwartier had hij nodig om de stand weer in evenwicht te brengen. Eerst benutte hij een strafschop, daarna was de supersub Dejan Lovren te slim af en bracht hij Shrewsbury in complete euforie. De invalbeurten van Oxlade-Chamberlain, Salah en Firmino veranderden daar niets meer aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen