Groenendijk wees clubs af en keert terug als analist bij FOX

26 januari 2020, 12:18

Alfons Groenendijk heeft na zijn vertrek bij ADO Den Haag al aanbiedingen gehad om weer aan het werk te gaan als coach. De oefenmeester besloot echter om nog niet aan het werk te gaan bij een club, maar is binnenkort wel te zien als analist bij FOX Sports. "Dat heb ik altijd met plezier gedaan en dat gaat weer gebeuren", zei hij over het nieuws. 

Dat vertelde hij bij Goedemorgen Eredivisie. "Ik heb eerder het een en ander gedaan bij FOX en het leek me leuk om nu weer wat wedstrijden te doen, nu ik even geen club heb", zei Groenendijk over zijn nieuwe job bij FOX Sports. Komende week is het eerste duel van de analist VVV-Venlo versus FC Utrecht. Wedstrijden van ADO Den Haag doet hij op eigen verzoek overigens niet.

Toch had Groenendijk wel ook weer als coach aan het werk te gaan. "Ik heb aanbiedingen gehad uit het buitenland, maar ik merkte dat ik wat tijd nodig had. Je zit er zo enorm in, intensief bezig bent, dan gooi je dat niet zo naast de bank en ga je weer verder", zei Groenendijk, die naar eigen zeggen ook met clubs uit Nederland sprak. "Maar fris instappen is het beste."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen