De Jong bescheiden ondanks weer een doelpunt voor Sevilla

26 januari 2020, 11:32

Luuk de Jong bevestigde zaterdagavond zijn goede vorm nog maar eens met een doelpunt tegen Granada. De sterke spits opende al na ruim tien minuten de score, toch benadrukte hij wederom dat vooral zijn harde werken belangrijk was voor het team. "Vandaag heb ik vooral ook veel werk gedaan, maar dat is normaal voor mij. Ik werk altijd hard."

Dat vertelde hij op het clubkanaal van Sevilla. Ook over zijn treffer bleef De Jong bescheiden. "Het was een goede voorzet van Jesús Navas", loofde de Nederlandse spits de assist. "En het was een mooi doelpunt met het hoofd. Het was een geweldige wedstrijd van het team en ook een belangrijke overwinning." Ook als De Jong niet scoort, geeft hij aan dat zijn werklust belangrijker is dan zijn scoringsdrift. 

Lees ook: De Jong blij met goede wedstrijd tegen Real Madrid

De Jong genoot van zijn Sevilla en zijn rol voor de ploeg. "Ik probeer elke wedstrijd alles te geven. We zitten in een goede periode, ik hoop dat we dat de komende duels kunnen herhalen", aldus de Nederlandse spits. Te beginnen midweeks in de beker tegen Mirandes. "De beker is ook belangrijk voor ons, vanaf nu ligt daar de focus op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen