Advocaat verwacht na Bozenik ook nog een middenvelder

26 januari 2020, 08:52

Dick Advocaat verwacht dat er na de aanstaande komst van Róbert Bozeník nog aan middenvelder aan de selectie van Feyenoord wordt toegevoegd in deze transferperiode. Met de aanvaller krijgt de ervaren coach weliswaar meer opties, toch zou nóg een aanwinst goed zijn, denkt de ervaren coach. "Renato Tapia is er dinsdag of woensdag weer bij, maar we zijn nog steeds op zoek naar een middenvelder."

Dat vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. Tegen Heracles Almelo had de ervaren coach door wat blessures en het verhuren van Wouter Burger geen enkele middenvelder meer op de bank. Desondanks werd er gewonnen in Almelo, tot opluchting van Advocaat. "Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Heracles defensief goed stond. Onze backs kregen de ruimte niet om te overlappen, zij zetten dat dicht."

In de pauze zette de coach enkele dingen om. "In de tweede helft gingen we meer druk zetten vanuit het middenveld. Toen kregen we veel meer ruimte. Dat liep goed", oordeelde Advocaat, die kritisch was op de tegendoelpunten uit corners van Heracles Almelo. "Daar zijn goede afspraken over gemaakt, dan staan er toch één of twee te slapen. Ze zeiden dat er een blok stond waardoor ze niet bij die man konden komen, maar de tweede goal was precies hetzelfde."

Lees ook'Bozenik door Feyenoord-keuring

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen