Gisteren gemist: monsterzege Atalanta, Rensenbrink overleden

Gisteren gemist: monsterzege Atalanta, Rensenbrink overleden

26 januari 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 25 januari.Fenomenaal Atalanta Bergamo hakt Torino in de pan: 0-7
Een werkelijk bij vlagen fenomenaal Atalanta Bergamo heeft het uitduel bij Torino glansrijk gewonnen. Met Marten de Roon en Hans Hateboer in de basis werd het in Turijn liefst 0-7. Hoogtepunt was de fenomenale vierde treffer van de avond, van de linkervoet van uitblinker Josip Ilicic.

Rensenbrink op 72-jarige leeftijd overleden aan spierziekte PSMA
Rob Rensenbrink is overleden. De voormalig linksbuiten van onder meer het Nederlands elftal, DWS en Anderlecht is 72 jaar geworden. Het droevige nieuws komt via meerdere, betrouwbare Belgische media naar buiten. Hij leed al een tijd aan de spierziekte PSMA, wat in 2012 bij hem werd geconstateerd. Die ziekte is hem nu fataal geworden.

Feyenoord komt sterk terug en pakt punten bij Heracles
Feyenoord heeft zaterdagavond op bezoek bij Heracles een belangrijke zege geboekt. Na een eerste helft die van beide kanten niet om over naar huis te schrijven was mocht Heracles met een 1-0 voorsprong gaan rusten, maar in het kwartier na de thee draaide Feyenoord het duel met maar liefst drie treffers volledig om. Maximilian Rossmann bracht vervolgens met zijn tweede van de avond de spanning weer terug, maar Feyenoord hield stand en speelde het duel uit (2-3)

'Bozenik door Feyenoord-keuring, tekent spoedig contract'
Robert Bozenik komt naar Feyenoord, zo weet het Algemeen Dagblad zeker. De 20-jarige spits uit Slowakije is door de Rotterdammers gekeurd en zal zeer spoedig zijn handtekening zetten onder een verbintenis bij de Rotterdammers, die momenteel derde staan in de Eredivisie.

RKC verliest ook van VVV en ziet de zorgen groeien
RKC heeft zaterdagavond met 1-2 verloren van naaste concurrent VVV-Venlo. Het is de tweede nederlaag in een degradatieduel in zes dagen (2-0 verlies bij ADO Den Haag). De Waalwijkers speelden een goede eerste helft en kwamen verdiend op voorsprong door Emil Hansson. In de tweede helft werd het veldspel slechter en dat gaf de bezoekers hoop. Die sloegen twee keer toe via Jonathan Opoku en Oussama Darfalou.

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 19 februari 2020

  2. dinsdag 18 februari 2020

  3. maandag 17 februari 2020