Gerbrands: alles is geprobeerd om Van Bommel niet te ontslaan

25 januari 2020, 22:08

Toon Gerbrands heeft uitgebreid gereageerd op de onrust bij PSV. De algemeen directeur van de Eindhovenaren gaat in gesprek met het Eindhovens Dagblad in op onder meer het ontslag van Mark van Bommel, dat hij 'een heel vervelende gebeurtenis' noemt.

Maar vanwege de sportieve malaise kon Gerbrands niet anders, stelt hij. "We zijn tot december heel lang doorgegaan met z'n allen en hebben echt alles geprobeerd om samen met Mark van Bommel uit de malaise te komen. Ik durf te zeggen dat echt alles geprobeerd is. Op een gegeven moment voel je als directie samen dat er iets moet gebeuren om te proberen de trend te keren."

John de Jong

Dat werd dus het ontslag van Van Bommel en het doorschuiven van Ernest Faber, onder wiens leiding het tij nog lang niet gekeerd is. Bovendien schreeuwt een deel van de aanhang om het ontslag van technisch directeur John de Jong. "John kent de spelersmarkt wereldwijd van haver tot gort, daar ben ik honderd procent van overtuigd. Ons spelersbeleid paste precies bij wat we over een langere termijn hebben gedaan. Eind augustus en zelfs midden oktober nog was bijna iedereen enthousiast. Drie maanden later deugt er helemaal niets meer van", reageert Gerbrands bij het regionale meduim op de publieke opinie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen