Stegeman denkt alleen maar aan resultaat: "Want dat is nu heilig"

25 januari 2020, 18:55

'De schoonheidsprijs interesseert me niet meer', zijn de duidelijke woorden van John Stegeman. De coach van PEC Zwolle wil zijn ploeg kost wat kost in de Eredivisie houden en de manier waarop zal hem een zorg zijn. Dat geeft hij aan in een interview met De Stentor.

Met de transferwindow die op zijn eind loopt, wil Stegeman dat het vizier weer voornamelijk op de wedstrijen gaat. "Nu moeten we zorgen dat we stapje voor stapje beter en dynamischer worden en dat ook koppelen aan resultaat, want dat is vanaf nu heilig. De schoonheidsprijs interesseert me niet meer. Ja het liefst wel, maar ik wil maar één ding nu en dat is PEC in de eredivisie houden.'

Dat moet gebeuren met FC Utrecht-huurling Rico Strieder, die de club volgens Stegeman moet voorzien van 'organisatorische kwaliteiten. "Maar ook aan de bal. Hij houdt het simpel en speelt ook bijna nooit naar de verkeerde kleur." Met Stegeman langs de lijn neemt PEC het zondagmiddag in Brabant op tegen Willem II. Strieder begint in de basis, verklapt Stegeman al.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen