Defoe (37) plakt er nog een jaartje aan vast bij Rangers FC

Defoe (37) plakt er nog een jaartje aan vast bij Rangers FC

25 januari 2020 – Jermain Defoe (37) krijgt er geen genoeg van. Ook volgend seizoen blijft de spits actief voor Rangers. De Engelsman heeft alvast een voorcontract getekend, zo melden de Schotten. De door de wol geverfde doelpuntenmaker wordt dit seizoen gehuurd van Bournemouth.Na dit seizoen loopt het contract van Defoe bij Bournemouth af. Zorgen over zijn toekomst hoeft hij zich niet te maken. Omdat de samenwerking Rangers goed is bevallen, heeft de nummer twee van Schotland alvast besloten hem voor volgend seizoen een eenjarige verbintenis te geven. In zeventien competitiewedstrijden was Defoe al twaalf keer trefzeker voor Rangers.

"We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan dit contract. Geweldig dat dit in orde is gekomen", vertelt manager Steven Gerrard, die maar twee jaar ouder is dan Defoe. "Hij is een geweldige prof. Hij levert nog steeds een grote bijdrage." Defoe zelf: "Dat ik hier nog een jaar mag blijven spelen, is echt speciaal."

De 57-voudig international van Engeland speelde in het verleden voor onder andere West Ham United, Tottenham Hotspur en Sunderland.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 30 november 2020

  2. zondag 29 november 2020