Dolberg trefzeker voor Nice, Cocu moet op herhaling in FA Cup

24 januari 2020, 23:13

Kasper Dolberg heeft van zich laten horen in de Ligue 1: de oud-Ajacied was vrijdag trefzeker in het competitieduel met Stade Rennes (1-1). Dolberg opende de score voor zijn werkgever OGC Nice, de huidige nummer tien van Frankrijk.

Dolberg was vroeg in de tweede helft het eindstation van een goede aanval. Voor hem betekende dat zijn zesde treffer in dienst van Nice. Afgelopen zomer verruilde hij Amsterdam voor de Côte d'Azur. Het doelpunt bleek echter onvoldoende voor de overwinning. Stade Rennes, de nummer drie van Frankrijk, tekende in de slotfase voor de gelijkmaker.

Replay voor Cocu

De al zo overvolle Engelse voetbalkalender heeft voor Phillip Cocu en Derby County een extra wedstrijd gekregen. The Rams, met Wayne Rooney in de basis, kwamen in de vierde ronde van de FA Cup niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Northampton Town. Dat betekent dat Derby County een replay nodig heeft tegen de nummer zes uit de League Two. In de vorige rondde stuntte Derby County nog door Crystal Palace uit te schakelen.

Overige uitslagen FA Cup

Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen