Peterson scoort bij Eredivisie-rentree: "Hiervoor ben ik gekomen"

24 januari 2020, 22:32   Bijgewerkt: 24 januari 2020, 22:48

Kristoffer Peterson luisterde zijn rentree in de Eredivisie op met een treffer. De Zweed speelde een prima wedstrijd in de met 4-0 overwinning tegen ADO Den Haag. Na de 45 minuten midweeks in de beker tegen FC Eindhoven, speelde hij vrijdagavond en kleine zeventig minuten. "Ik hoop zo snel mogelijk honderd procent fit te zijn", zei hij na afloop van de wedstrijd.

Na een klein kwartier spelen maakte Peterson de openingstreffer. "Het was een geweldige pass en ik neem hem goed mee en schiet goed binnen. Het was een heerlijk gevoel en betekende veel voor me", zei hij in gesprek met FOX Sports. "Ik ben blij dat ik het team direct heb kunnen helpen aan een overwinning. Ik ben nog niet helemaal honderd procent, maar hopelijk ben ik dat snel. Ik heb nu weer ruim een week de tijd om me voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Hier ben ik voor gekomen, ik wil lekker spelen." 

Utrecht blijft ondanks de overwinning op de zevende plek staan. Die positie is aan het einde van het seizoen goed voor een plek bij de play-offs, maar Peterson wil meer. "Ik ben hier pas net, dus ik wist nog niet alles over de ranglijst. Ik had gedacht dat we wel een plekje konden stijgen. We zijn in ieder geval blij met dit resultaat. Als een groep hebben we een doel gesteld. We willen meer dan de zevende plek. Elke wedstrijd is belangrijk voor ons. Dit moeten we vasthouden", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen