Newcastle United huurt overbodige Lazaro van Internazionale

24 januari 2020, 17:34

Valentino Lazaro (23) maakt de tijdelijke overstap van Internazionale naar Newcastle United. Dat hebben de clubs vrijdagmiddag officieel bekendgemaakt. De Oostenrijkse vleugelspeler gaat voor een half jaar aan de slag in Engeland, al hebben The Magpies volgens Engelse en Italiaanse media de mogelijkheid om Lazaro aan het einde van het seizoen definitief in te lijven.

Dan moet Newcastle United wel een smak geld op tafel leggen. In de huurovereenkomst zou een koopoptie van 25 miljoen euro zijn opgenomen. De Oostenrijker maakte een half jaar geleden voor een iets lager bedrag nog de overstap van Hertha BSC naar Inter. Het lukte hem echter niet om de hoge verwachtingen waar te maken bij zijn nieuwe club.

Tot nu toe staat de teller voor Lazario bij Inter op elf optredens, waarvan vier als basisspeler. Hij gaat Newcastle United de komende maanden helpen in de strijd tegen degradatie. Op dit moment staat de club met een voorsprong van zeven punten op de degradatiezone op een veilige veertiende plaats. Newcastle moet het de rest van het seizoen echter wel stellen zonder Jetro Willems en Paul Dummett, die onlangs ernstige blessures opliepen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen