Slot bekent liefde voor NAC: "Wil daar ooit nog trainer worden"

24 januari 2020, 16:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ-trainer Arne Slot koestert nog altijd warme gevoelens bij zijn oude club NAC Breda. De 41-jarige oefenmeester was als speler vijf jaar actief voor de Brabantse club en maakt er geen geheim van dat hij ooit in Breda aan de slag zou willen als trainer. "Als ik bij één club graag nog een keer trainer wil worden, dan is dat wel bij NAC", zei hij.

Slot bekeek de bekerwedstrijd van NAC Breda tegen PSV van donderdagavond en genoot van de thuisploeg. "Ik vind het een fenomenale club. Als ik gisteravond zit te kijken en ik hoor het publiek tekeer gaan, schitterend gewoon. Ik heb mijn mooiste tijd als voetballer bij NAC gehad", zei Slot in gesprek met De Telegraaf. De succestrainer van de Alkmaarders zou graag een keer terugkeren bij de Parel van het Zuiden. "Mensen zullen het wel een belachelijke uitspraak vinden, maar als ik bij één club graag nog een keer trainer wil worden, dan is dat wel bij NAC.

Slot denkt dat zijn opvattingen over voetbal goed bij de club passen. "De manier waarop ik AZ laat spelen en eerder ook Cambuur, is geschikt voor een stadion á la NAC, dat uit zijn voegen barst van fanatisme. Dat publiek, dat er bovenop zit… Maar ik snap ook wel dat als je er drie keer verliest het niet de lekkerste club is." Door de bekeroverwinning van NAC op PSV komt de ploeg uit de Eerste Divisie over een kleine drie weken naar Alkmaar, voor de kwartfinale van het bekertoernooi. "Nee, het wordt geen makkelijke wedstrijd. Omdat het bekertoernooi constant aantoont dat geen enkele wedstrijd makkelijk is", besluit Slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen