VVV-Venlo klaar voor cruciaal duel met RKC: "Valt wat te halen"

24 januari 2020, 15:48

Zaterdagavond staat er een absolute 'kelderkraker' op het programma in de Eredivisie. Nummer zeventien VVV-Venlo reist dan af naar Waalwijk voor de wedstrijd tegen RKC. Het verschil voorafgaand aan het duel is vijf punten. De Limburgers speelden vorige week met 1-1 gelijk tegen PSV en putte uit die wedstrijd het nodige vertrouwen in aanloop naar het duel met de hekkensluiter. "Op het scherpst van de snede, maar we gaan er vol voor", sprak VVV-trainer Hans de Koning. 

VVV kwam in de wedstrijd tegen PSV in de tweede helft op voorsprong en was op weg naar een belangrijke driepunter. Een kopbal van Denzelf Dumfries in de laatste minuut gooide echter roet in het eten. "We hebben veel vertrouwen kunnen putten uit de thuiswedstrijd tegen PSV. Uiteraard, het was wel 'effe een dompertje' in die laatste seconde. Maar dat heeft de groep snel en goed verwerkt", sprak trainer De Koning via de officiële kanalen van de club. "Het is een wedstrijd waar iedereen er moet staan. Niemand mag ook maar een grammetje minder zijn in de concentratie, de arbeid of de positieve energie, zoals we die tegen PSV aan de dag hebben gelegd. En als we dat op de mat kunnen leggen, dan is er zaterdag wat te halen bij RKC", stelt de oefenmeester.

De Koning kent het spel van de Waalwijkers en is onder de indruk van het voetballende vermogen van de ploeg. "Ze hebben veel lef in hun spel. Ik kan me de wedstrijd RKC-Twente nog herinneren van net voor de winter. Als je ziet hoe ze onder de druk van FC Twente uit voetballen en mooie goals maken. Het feit dat ze afgelopen zondag verliezen van ADO Den Haag zal daar weinig aan veranderen. Fred (Grim, red.) blijft toch altijd zijn eigen ding doen. Tevens hebben ze hun slag geslagen in de winter met vier versterkingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen