KNVB maakt speeldata kwartfinaleduels bekertoernooi bekend

24 januari 2020, 14:20

De KNVB heeft vrijdagmiddag de speeldata van de wedstrijden in de kwartfinale van KNVB Beker bekendgemaakt. Het speelschema ligt slechts gedeeltelijk vast, daar Fortuna Sittard en Feyenoord nog strijden om een ticket voor de laatste acht. Dat duel werd woensdag in de tweede helft vanwege dichte mist gestaakt. AZ - NAC Breda (18.30 uur) en Vitesse - Ajax (20.45 uur) worden op woensdag 12 februari gespeeld.

Weet Fortuna Sittard zich te plaatsen voor de kwartfinale van het bekertoernooi, dan trapt de volgende ronde af op dinsdag 11 februari met een wedstrijd tussen sc Heerenveen en Fortuna (20.45 uur). Het duel tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht wordt dan op donderdag 13 februari (20.45 uur) gespeeld.

Weet Feyenoord het laatste toegangsbewijs te bemachtigen, dan wordt er op dinsdag 11 februari niet gevoetbald. De Rotterdammers spelen dan op donderdag 13 februari in het Abe Lenstra Stadion tegen sc Heerenveen (20.45 uur). De wedstrijd tussen Go Ahead en Utrecht wordt dan vervroegd naar 18.30 uur.

Wijzigingen competitie

Vanwege de kwartfinales heeft de KNVB twee competitiewedstrijden verplaatst. Willem II - FC Utrecht gaat van vrijdag 14 februari naar zondag 16 februari. Hetzelfde geldt voor MVV - Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen