FC Utrecht wil iets rechtzetten: "Het kan alleen maar beter"

FC Utrecht wil iets rechtzetten: "Het kan alleen maar beter"

24 januari 2020 – Bij FC Utrecht leeft het gevoel dat er iets rechtgezet moet worden na de bekerwedstrijd van dinsdag tegen FC Eindhoven. De Domstedelingen moesten diep gaan om de kwartfinale van het bekertoernooi te bereiken. Pas in de verlenging werd Eindhoven aan de kant gezet (1-2). Vrijdag neemt Utrecht het voor eigen publiek op tegen ADO Den Haag."Ik moet eerlijk zeggen dat we de wedstrijd van dinsdag gelaten hebben voor wat het is. Het was niet best, maar het belangrijkste is dat we door zijn. Nu moeten de spelers fris worden in hun koppie, want we moeten wederom negentig minuten aan de bak. Ze zijn daar fit genoeg voor", aldus Van den Brom, die Janssen in Eindhoven een zware knieblessure zag lopen. "Vervelend voor Willem, maar ook voor ons. Het is zo zuur dat het hem weer moet overkomen. Op die leeftijd is het dramatisch."

Lees ook: Janssen bevestigt kruisbandblessure: "Enorme domper"

In ADO treft Utrecht een tegenstander die de afgelopen maand een metamorfose heeft ondergaan. Met Alan Pardew als opvolger van Alfons Groenendijk en zes (!) nieuwe spelers vervolgen de Hagenaren hun strijd tegen degradatie. "Vorige week hebben we een klein voorproefje gehad van hetgeen we morgen ook kunnen verwachten. Ze zullen hier niet naartoe komen om lekker te voetballen, open te spelen en proberen te laten zien dat ze goed kunnen voetballen", zegt Van den Brom in gesprek met het televisiekanaal van Utrecht.

FC Utrecht ging in zijn laatste thuiswedstrijd onderuit tegen Feyenoord (1-2). "We zijn 2019 thuis slecht geëindigd en willen wat rechtzetten. Na dinsdag zit er iets in van: dit nooit meer. Het kan alleen maar beter dan dinsdag. We moeten nu fris worden, morgen knallen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 19 februari 2020

  2. dinsdag 18 februari 2020

  3. maandag 17 februari 2020